arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Verenigingen

De Klaproos is voor vele verenigingen de thuisbasis van hun leden. Met een grote zaal, een gezellige foyer en een slimme inrichting biedt De Klaproos genoeg mogelijkheden om alle Siebengewaldse verenigingen te bedienen in een gezellige en huiselijk sfeer.

CV De Bessembienders

Sinds jaar en dag is De Klaproos de thuisbasis van CV De Bessembienders. Het is niet alleen de residentie van deze mooie vereniging, integendeel! Men organiseert hier jaarlijks het zeer druk bezochte Grote Prinsenbal, de Prinsenreceptie, de KBO middag, de intocht na de optocht en nog veel meer! Dankzij een goede samenwerking tussen De Klaproos en De Bessembienders leeft de Carnaval in Siebengewald!

logo_transparant

Jong Nederland

De Klaproos is het vaste thuishonk van Jong Nederland Siebengewald. Bijna dagelijks wordt De Klaproos ingezet als plek waar Siebengewaldse kinderen kunnen spellen en creatief kunnen.

download

ZijActief

zijactief

KBO Siebengewald

LogoKBOSiebengewald

EHBO Siebengewald

Tekst over de EHBO in Siebengewald

EHBO-logo

Fanfare/Drumband Eendracht

Met een wekelijkse repetitie en regelmatig een muzikaal optreden is Fanfare/Drumband Eendracht ook een vaste klant van De Klaproos. Het gezellige naborrelen in de foyer mag daarbij na een repetitie natuurlijk niet ontbreken!

logo (2)

Popkoor Vocal Spirit

Ook Popkoor Vocal Spirit heeft De Klaproos als vaste thuisbasis. Deze enthousiaste zanggroep met vele vocale talenten repeteert wekelijks in de Klaproos en geeft ook regelmatig concert in en rondom Siebengewald.

Grensland Mannenkoor

Schermafbeelding 2019-11-28 om 10.25.57

Toneelvereniging De Ontknoping

Toneelvereniging “de Ontknoping” brengt jaarlijks in oktober/november een humoristisch toneelstuk op de planken. Hiervoor wordt maandenlang gerepeteerd. Zowel de uitvoering als alle repetities vinden plaats in hun vertrouwde Klaproos. Met elk jaar twee uitverkochte avonden een buitengewoon succesvolle en talentvolle club acteurs en actrices!
download (2)